Travel: heerlijkheid in de Bieslandse Heerlijkheid

Bieslandse Heerlijkheid Delft

Word verliefd op de Bieslandse Heerlijkheid, net als ik; net als wij. De naam omschrijft het al: ‘heerlijkheid’! Heerlijk genieten, in een heerlijke omgeving, op een heerlijke plek.

Begin december ben ik samen met moekes en zusters naar Delft geweest, om heerlijk te genieten van de sauna en Delft. We verbleven in een Bed & Breadfast. In delft, maar eigenlijk midden in de natuur, tussen de weilanden. Een prachtlocatie dus en zeker de moeite waard om iets over te schrijven. Dus vandaag neem ik jullie mee!

B&B de Bieslandse Heerlijkheid Delft

Algemeen

Het B&B ligt op 2km afstand van de Nieuwe Kerk in Delft, die midden in het centrum staat. Mocht je écht niet van lopen houden, dan kun je met de auto de eerste kilometer rijden, gratis (!!) en ruim parkeren, en de andere kilometer lopen.

Het B&B ligt midden in de natuur, de eerste kilometer naar het stadscentrum zie je dan ook enkel weiland en groen. Als je vanuit het raam naar buiten kijkt heb je prachtig uitzicht.

Als je aan komt rijden voelt het alsof je midden op het platteland zit, ver van de stad. Bij het B&B is ook een beestenboel te vinden, waaronder een schattig (groot) varken, een paar konijnen, kippen, een hond én een kat! Buiten is alles ook mooi aangekleed en over alles is nagedacht.

De kamers

De kamers bevinden zich in een soort mini boerderij. Ze zijn erg ruim en super gezellig ingericht; landelijk en rustiek, en super netjes afgewerkt. In beide kamers stond een senseo apparaat en een waterkoker, met gratis koffie en thee. Ook is er een knus zitje en staat er een tv.

Het ontbijt is beneden, in een mooie – opnieuw landelijke – ruimte, met een mooie keuken en een mooi uitzicht. Het ontbijt zelf ziet er ook prachtig uit en is compleet verzorgd.

Informatie

Informatie over dit B&B vind je op de website van de Bieslandse Heerlijkheid. De leuke houders bieden een perfecte service!

Het B&B ligt op een klein half uur van de prachtige sauna Elysium, in Bleiswijk. Ook dat is dus een perfecte combi!

Kortom, voor iedereen met een liefde voor citytrips, sauna’s, natuur of dieren; een heerlijk Bed & Breakfast!

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone