Review: Catrice Treasure Trove limited edition

Catrice limited edition Treasure Trove

De Catrice Treasure Trove Limited edition. Een hele mond vol! Deze limited edition van Catrice is een mooie, classy en luxe ogende collectie – voor een fijne prijs. Dit artikel (inclusief YouTube video) bevat een review van 2 kleuren nagellak uit de collectie en de blush en highlighter; de powder blush en golden power.

Catrice Treasure Trove Limited edition

Blush en Highlighter

Allereerst de highlighter en de blush. Deze zijn voor 4,59 bij kruidvat te koop. De blush is vrij heftig, mooi voor een avondje stappen en zuinig in gebruik. Als je de blush licht aanbrengt is ie wat minder heftig; hij geeft dan een frisse blik. Fijn voor met dit winter weer, of juist straks in de lente!

De highlighter is een mooie champagne kleur, zoals we nu wel vaker zien. Het lijkt een beetje een dupe van de highlighter uit de Faerie Whispers collectie van MAC – die is overigens echt súper mooi. De golden power is natuurlijk een stuk goedkoper dan de highlighter van MAC, en geeft diezelfde goud-achtige glans. Niet te veel glitters, waar ik echt heel blij mee ben, en een mooie gloed. Je kunt de highlighter zo fel maken als je zelf wilt. Goed voor overdag, in alle seizoenen en met een wat dikker laagje mooi voor een avondje uit eten of stappen.

Voor de review van de producten draag ik jullie over aan mijn eerste – jawel – video!

Nagellak

De nagellakjes hebben een super mooie kleur en passen ook perfect binnen de collectie. Erg natuurlijk, maar toch even dat glansje waardoor het er luxe uit ziet. Een nadeel van deze nagellak vind ik hoelang ze blijven zitten. Ik heb beide kleuren nu geprobeerd en bij beide nagellakjes heb ik binnen een dag dat er deeltjes los laten. Voor deze prijs en de goede kwaliteit van hoe het oogt, is het toch een beetje jammer dat de nagellak niet goed blijft zitten!

Tot slot een foto van de look die ik creeërde in de YouTube video.

Look met de Catrice limited edition Treasure Trove

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 thoughts on “Review: Catrice Treasure Trove limited edition

Comments are closed.