Review: Dior #644 lipstick

Dior Lipstick Rouge blossom 644

WAUW! De Dior#644 lipstick (Blossom) van Dior Rouge. Ik ben niet zo’n lipstick fan, de ene soort plakt, de andere laat vlekken achter, weer de andere droogt je lippen uit, de structuur is soms viezig, en vaak geven lipsticks snel strepen. Ik ben dan ook meer een fan van de Chubby Sticks! MAARR, toen kwam Dior! Deze lipstick (uit de Dior Rouge lijn) heeft een heerlijke structuur, ruikt naar Dior makeup (ken je dat geurtje? zo’n herkenbaar luchtje zit eraan, erg fijn), en vervaagt mooi.

Verpakking

Alleen het doosje ziet er al super mooi uit. De verpakking van de lipstick zelf is vervolgens nóg mooier. Het metalen gedeelte is prachtig, en in combinatie met het zwarte ziet het er erg chique uit. De letters CD aan de bovenkant maakt deze verpakking natuurlijk helemaal af.

 

De lijn

De lipstick is onderdeel van de lijn Rouge Dior, en heet Dior Rouge Blossom (644). Deze naam past ook wel bij de kleur van de lipstick. Hij is een beetje rood-achtig, maar lijkt ook bruine en roze tinten te hebben. Hierdoor is de kleur zowel warm als fris, een fijne combinatie! Ook vind ik de kleur erg natuurlijk. Dit kan natuurlijk aan de combinatie met mijn huid-type liggen, maar de kleur past goed bij een alledaagse-look. Daarentegen is de kleur niet flets, of saai. Ook bij een meer chique look past deze lipstick perfect.

Kwaliteit

Wat ik erg fijn vind aan deze lipstick lijn is de structuur. Het laat geen strepen achter en ook wanneer de lipstick vervaagd laat het geen strepen achter. Het vervagen gaat geleidelijk, de lipstick lijkt in die zin een beetje op de Chubby Sticks van Clinique. Toch is dit wel echt een lipstick, de kleur is intens en het verzorgt je lippen niet zoals een Chubby Stick. De lipstick droogt je lippen daarentegen ook niet uit, zoals sommige longwear lipsticks doen.

Kortom, ik vind dit een erg fijn en mooi product. Ook de 753 (een wat meer assige kleur) en de 760 (een meer roze kleur) vind ik erg mooi!

Shoppen

Deze lijn lipsticks is verkrijgbaar bij onder andere ICI PARIS en Douglas. Het is een zogenaamd high-end makeup product en dus vaak niet verkrijgbaar bij drogisterijen.

Welke lipsticks zijn jouw favoriet? En wat vind je van deze lijn?

English summary:

I love this Dior Rouge Blossom (644) lipstick of dior. It has a great structure and feels soft on your lips. It fades away instead of leaving behind those ugly stripes. Furthermore, I love the color. It is a reddish colour, but seems to be mixed with brown and pink colors. This makes the color very natural but not boring. Perfect for any moment!

Look met Dior Rouge Blossom 644 lipstick

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 thoughts on “Review: Dior #644 lipstick

  1. Wauw, super mooie kleur! Ik ben dan weer het tegenover gestelde, een echte lipstick junkie, maar ik moet wel zeggen dat ik het herken dat de ene plakt en de andere weer extreem droog is.

    1. Ja! Stiekem wel. Ik was al wel erg fan can de Chubby sticks, maar van deze dior lipsticks ga ik zeker meer aanschaffen 🙂

Comments are closed.