Get the look: Naked 2

Naked 2 palette oogloook

Naked 2, een prachtig palette van Urban Decay. Tegenwoordig is dit merk (gelukkig!) ook te koop in Nederland. Je kunt ze online bestellen bij Ici Paris, of in sommige winkels van Ici Paris. Heel fijn als je het mij vraagt! De palettes van Urban Decay hebben de afgelopen jaren in Nederland steeds meer bekendheid gekregen, en zijn erg geliefd onder veel beauty bloggers. Vandaag deel ik een ooglook met jullie:)

Voor deze ooglook heb ik de volgende kleuren gebruikt: Bootycall, Tease, en Snakebite. Tease vind ik een mooie basis kleur, om wat diepte te creëren. Ik breng deze daarom vaak in op de arcade boog. Bootycall is een erg mooie lichte kleur, met een fijne glans zonder te veel glitter. Deze gebruik ik vaak – net als in deze look – op mijn ooglid en een beetje in m’n ooghoek. Tot slot heb ik een héél klein beetje Snakebite gebruikt, helemaal in de hoek van mijn arcade boog. Op die manier krijg je nog net iets meer diepte.

Naast het Naked 2 palette heb ik mijn wenkbrauwen gedaan met de wenkbrauw poeder van Anastasia Beverlyhills, heb ik een wing eyeliner aangebracht en mascara opgedaan.
Urban Decay Naked 2 palette look

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone