Recept: Snijkoek

gezonde snijkoek

Ik houd zo van de broodvervangers! Ze zijn niet alleen lekker, ze zijn ook gezond! En je kunt ze super makkelijk meedoen + je hebt er erg weinig werk van! ’s Ochtends pak je een plakje, doet ‘m in een zakje, bakpapier of wat je ook maar wilt. En je bent klaar! Vandaag deel ik een recept van snijkoek met jullie. Ook nu weer 100% zelf (oké de meel etc. koop ik natuurlijk in een winkel) gemaakt 🙂 Niet helemaal suikervrij dit keer, ik heb namelijk een speciaal soort suiker toegevoegd! Annddd of course for the recipes there is always English information provided as well!

Ingrediënten voor deze gezonde snijkoek

  • 100 gr amandel meel | almond flour
  • 100 gr mixed oats
  • 200 ml melk | milk
  • 3 grote thee lepels appel siroop (ongezoet) | big ts apple syrup
  • 1 ei | egg
  • een lekker hoeveelheid speculaas kruiden | a nice amount of Speculaas kruiden
  • een beetje kaneel | some cinnamon
  • de inhoud van 1 vanille stokje | the scratch of 1 vanilla stick
  • 1 tl maizena | 1 ts maizena
  • 2 el kokosbloem suiker | 2 es coconut blossom suger
  • 1 tl bakpoeder | 1 ts baking powder

Hoe je dit soort cakjes in elkaar zet vind je in mijn vorige recepten! Die vind je hier. Kijk eens naar de gezonde kruidkoekof de gezonde chocolade cake!

Wil je op de hoogte gehouden worden van wat ik schrijf? volg me dan op bloglovin!

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone