Review: Tangle Teezer

Tangle teezer

De Tangle Teezer, als je hem niet gebruikt heb je er waarschijnlijk wel eens van gehoord. Dit product wordt steeds populairder. En niet voor niets! Deze borstel is anders dan andere borstels, en heeft veel voordelen. Ik gebruik de borstel nu al een tijdje, vandaag vertel ik jullie mijn ervaringen!

The Tangle Teezer! Dé borstel die je haar niet afbreekt. Vandaar ook de naam Tangle Teezer.

“it’s a super smooth operator that works the minute hair is lathered and rinsed. Glides through wet, vulnerable and colour treated hair with no pulling, tugging or yanking. Hair peace at last!” tangleteezer.com

Ik vind de borstel super handig. (1) hij blijft schoon. Je kun het wassen, in de wasmachine doen etc. Door het materiaal is ie gewoon makkelijk schoon te maken en haal je makkelijk de haren eruit. (2) De pinnetjes laten niet los. Ik heb dit vaak met andere borstels en vind het heeel fijn dat deze dat niet doet! (3) Hij zorgt ervoor dat je minder hard je haar borstelt: dit wil gewoon niet met deze borstel. Probeer maar es! (4) Hij is makkelijk mee te nemen en (5) ligt fijn in je hand.

Ze zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en zijn vaak wel in de aanbieding te krijgen.

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone