Wekelijkse boodschappen

Wekelijkse boodschappen markt

Gezond eten, hoe doe je dat nou? En wat koop je dan? Ik zorg dat ik altijd voldoende groente en fruit in huis heb. Daarnaast koop ik het liefst natuurlijke producten. Daarom koop ik mijn groente en fruit liever niet in de supermarkt, maar op de markt. Sterker nog, ik kom niet heel vaak meer in een supermarkt. Vandaag laat ik jullie zien wat mijn wekelijkse boodschappen zijn, wát ik dan koop, hoeveel ik uitgeef en hoelang ik ermee kan doen.

markt8

 

Met deze boodschappen kan ik ongeveer 1,5 week mee doen, afhankelijk van hoe vaak ik met anderen eet. De kosten bedragen 14 euro in totaal.

Ik moet eerlijk toegeven dat het me niet altijd goed lukt, soms ben ik zo druk dat ik niet thuis ben op de dagen dat er markt is. Ik ben er nog steeds mee aan het oefenen en af en toe moet ik het ook echt even weer oppakken als ik te lang gemakzuchtig ben geweest.

Hoe doen jullie dat met natuurlijk, eerlijk en gezond eten?

 

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

One thought on “Wekelijkse boodschappen

Comments are closed.