Liebster Award | De genomineerden

Liester Award spam je blog

De Liebster Award, een virtuele prijs om bloggers met elkaar te verbinden en meer traffic te generen. Vorige week schreef ik over mijn nominatie en beantwoordde ik de aan mij gestelde vragen. Ook kondigde ik aan dat ik vandaag 10 andere bloggers zou nomineren. En dat is precies wat ik vandaag ga doen! Ben je benieuwd welke beginnende/nieuwe bloggers ik aanraad? Lees dan verder.

In het artikel van vorige week lees je wat de Liebster Award precies is, hoe het werkt, én al mijn antwoorden van de vragen die mij gesteld zijn. In het artikel van vandaag vind je de laatste stappen van de award: de genomineerden en de 10 vragen die ik aan hen stel.

De Liebster Award genomineerden

Esther de Charon

Wat Esther doet vind ik echt geweldig en lijkt een beetje op wat ik zelf graag wil doen! Ze helpt mensen met hun persoonlijke ontwikkeling op een creatieve en haar eigen wijze. Ze focust zich op vrouwen en bijvoorbeeld ons (toch wel vaak aanwezig) perfectionisme of hoog sensitiviteit. Hoe gaan we hier mee om en hoe doen we dat op een vrije manier.

En dit doet ze niet zomaar. Ze heeft een ontzettend brede maar ook diepe achtergrond in zowel haar opleiding als haar werkervaring.

Positivo

Op de website van Jolijn en Mike zag ik meteen de foto van Alan Watts én een foto van een zwarte kat. Dat sprak me natuurlijk meteen al aan! Jolijn en Mike schrijven blogs over positiviteit, maar geven ook workshops en coaching.Daarnaast vond ik leuke artikelen over persoonlijke groei, je monkey mind en je manier van leven.

Het mooie van positivo vind ik hun combi. Ze hebben een verschillende achtergrond in opleiding en ervaring maar brengen dit perfect samen!

Meisje van het licht

Een blog van Francine; iemand met een heel andere achtergrond dan je wellicht op het eerste gezicht denkt bij het zien van haar blog. Haar achtergrond was in ieder geval voor mij een leuke verrassing! Ze is lichttechnicus maar ook kunst- en cultuurwetenschapper! Grappig, want gezien haar werk en achtergrond zou het best kunnen dat ik haar wel eens tegen ben gekomen op de uni. Maar ik ken haar niet.

Op haar blog vind je heel mooie foto’s, maar ook vooral recepten leuke artikelen over eten.

By Evelien

Evelien heeft een persoonlijk – lifestyle – blog, waar ze schrijft over een scala aan onderwerpen. Je vind er beauty, fashion, DIY, shoppen, en persoonlijke artikelen.

Het mooie aan haar website vind ik dat het niet per se lijkt op de lifestyle blogs die je tegenwoordig veel ziet. Ze maakt authentieke en mooie foto’s en heeft echt een persoonlijk tintje aan haar blog gegeven.

Leander Mascini

Een super originele website! Leander schrijft over zijn fietswereld, die volgens mij vooral plaatsvindt in Haarlem. Daarnaast zie ik ook politiek gerelateerde stukken en columns. Echt een aanrader voor als je van de fiets-wereld houdt!

Stadsvrouw

Suzanne schrijft op de stadsvrouw, over – zoals je kunt aflezen uit de naam – over de stad! En wel over de stad Groningen. Erg leuk om te lezen als mede-stadjer. Naast artikelen over de stad vind je er ook veel DIY, met heeel mooie foto’s!

Life of Kirsten

Kirsten haar blog lijkt qua insteek een beetje op die van Evelien. Je vind er artikelen over fashion, eten en hotspots. Maar ook over: het leven als student en – vind ik zelf erg leuk – haar persoonlijke interesse in paarden!

Ria en Fibromyalgie

Zoals haar website naam al omschrijft, schrijft Ria over haar leven met fibromyalgie. Ik vind haar schrijfwijze hierover erg mooi en ik denk dat dit een heel fijne website is voor mensen met gelijke klachten! Ik denk dat je er veel over kan leren, hoe je ermee omgaat, wat je zelf kunt doen e.d.

Lees je Blij

Alleen het logootje van Aïsha is echt al super blij-makend. Toch is haar verhaal iets dieper dan alleen het blije aspect. Het mooie aan haar website is dat ze het heel persoonlijk maakt en haar eigen verhaal deelt. Vanuit hier helpt ze nu de lezer.

Ik denk dat Aïsha schrijft over rake stukken voor mensen die gevoelig zijn voor perfectionisme, moeilijk nee kunnen zeggen en moeite met het kiezen voor je eigen weg. Ik denk dat dit heel algemene dingen zijn waar veel mensen tegenaan lopen.

Ik zie vaak dat mensen met een burnout bijv. hier problemen mee ervaren, en ik denk persoonlijk dat onze samenleving ook erg gericht is op het presteren en niet je eigen weg volgen. Dus opnieuw een inspirerende website!

La Sanne

Sanne schrijft op La Sanne over eten: hotspots, recepten, en inspiratie. Maar! Sanne geeft ook kooklessen en workshops én heeft een kat. Erg leuk voor de food-liefhebber en opnieuw een authentiek idee.

Dat waren de 10 genomineerden! Stuk voor stuk allemaal mooie ideeën van mooie mensen.

BTW. Alle informatie die ik je geef is natuurlijk een interpretatie van alles wat ik heb gezien op de wesbsites. Om echt een goed beeld te krijgen raad ik je aan de websites zelf even te bezoeken.

De 10 vragen

 1. Wat was de aanleiding voor jou om te gaan bloggen?
 2. Wie of wat inspireert je?
 3. Hoe veel tijd besteed je aan je blog?
 4. Met welke camera/lens maak je je foto’s en met welk programma bewerk je ze?
 5. Beschrijf jezelf in drie zinnen.
 6. Beschrijf je blog in drie zinnen.
 7. Welk boek heeft je het meest geïnspireerd?
 8. Over welke onderwerpen lees je zelf het liefst op andere blogs?
 9. Wat vind je het meest inspirerend aan de plek waar je woont?
 10. Wat vind je het grootste nadeel aan bloggen?

Dan nog even de 5 stappen voor de genomineerden!

 1. Bedank de persoon die jouw blog genomineerd heeft en link terug naar deze persoon
 2. Deel de award op je blog
 3. Beantwoord de 10 vragen die jouw gesteld werden
 4. Stel 10 vragen aan de door jouw genomineerde bloggers
 5. Nomineer 10 bloggers.
Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 thoughts on “Liebster Award | De genomineerden

Comments are closed.