Rituals make-up pakket | + winactie

winactie rituals make-up pakket

Het is maart! Tijd om dit Rituals make-up pakket aan jullie te laten zien, inclusief swatches. En nog leuker, ik mag iets weggeven! Vandaag dus niet alleen foto’s van de producten uit dit pakket en swatches, maar ook een leuke winactie! Het betreft een pakket ter waarde van +/- 40 euro, bestaande uit drie mooie make-up producten voor een complete look. Een super mooi pakket, dus zeker de moeite waard!

Rituals make-up pakket

Het pakket bestaat uit drie producten voor een complete look: een foundation, oogschaduw palette en een lipstick. De verpakking is klassiek Rituals: strak zwart in combinatie met zilver, en natuurlijk het rituals logo. De lipstick is compleet zilver, het palette compleet zwart en de foundation een combi. Door de combinatie van zwart en zilver ogen de producten erg luxe. Maar we zijn natuurlijk niet anders gewend van Rituals producten. Je wilt ze meteen gebruiken!

 De producten

De drie producten zijn goed op elkaar afgestemd. De lipstick en oogschaduw bestaan uit paars tinten. De donkere kleur van de oogschaduw en de lipstick lijken op het eerste gezicht zelfs vrijwel overeen te komen! Het oogschaduw palette bevat ook een kwastje, maar zoals zo vaak vind ik dit eerder onhandig dan handig. Het kwastje werkt niet goed en zou ik niet aanraden om te gebruiken. Verder zijn de producten wel erg handig in gebruik, het palette is makkelijk te openen en de lipstick en foundation sluiten goed.

De oogschaduws hebben een mooie kleur die mooi afgeeft – zie swatches. Zoals je op de swatches kunt zien zijn de paars tinten van de oogschaduw en de lippenstift toch niet helemaal overeen. Ik heb zowel swatches met flits als zonder flits gemaakt, zodat je meteen goed kan zien hoe het eruit ziet!

De oogschaduw heeft een bruine ondertoon, met een paarse glans. De lichtere – meer highlighter – tint van de oogschaduws, heeft een koele paarse ondertoon met daarin een glitter verwerkt. Eigenlijk is het gehele palette vrij koel van kleur, wat je niet per se zou verwachten op basis van hoe het palette op het eerste gezicht oogt. De twee kleuren zijn goed van elkaar gecontrasteerd. Dit maakt dat je er makkelijk een mooie oog-look mee kan maken, met voldoende diepte.

De lipstick heeft een heel diepe paarse kleur. Het is een vrij dikke lippenstift, met een goede dekking. De lippenstift is een beetje vettig, wat wel prettig is als je vaak lippenstift draagt – anders worden je lippen zo snel droog. De lippenstift is gemakkelijk aan te brengen en handig in gebruik. De lippenstift blijft goed zitten, maar vervaagt op den duur natuurlijk wel. Door de dikkere dekking vervaagt de lippenstift niet helemaal gelijkmatig, hierdoor krijg je naar verloop van tijd wel een beetje het effect dat veel lipsticks hebben: de randjes blijven zitten maar daarbinnen vervaagt de lipstick.

De foundation heb ik niet geswatcht, omdat je de kleur niet goed ziet op de foto’s – aangezien t overeenkomt met je huidskleur. Wel heb ik voor jullie gekeken hoe de kleur van de foundation is, omdat het voor de winactie natuurlijk van belang is dat de kleur goed bij je huid past! De foundation heeft een gele ondertoon, perfect nu de zon weer begint te schijnen dus. Bij mijn huid-tint past deze kleur van de foundation goed. Het is niet de meest lichte kleur foundation, dus als je écht een heel lichte huid hebt, dan is deze foundation wellicht te donker voor je. Helemaal als je een roze ondertoon in je huid hebt.

In het kort: een mooie pakket met goed bij elkaar passende producten! En dan komt nu natuurlijk het voor jullie leukste gedeelte; de winactie! Wat kun je winnen? Jaaa: dit gehele pakket! Dus zowel de foundation, als het oogschaduw palette, als de lipstick. Hieronder lees je hoe het werkt.

De winactie

Het betreft een facebook en instagram winactie. Je hoeft dus niet per se op dit artikel te reageren – hoewel ik dat natuurlijk wel heel leuk vind en benieuwd ben naar wat jullie van deze producten vinden!

Deze winactie is gesloten

 

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

13 thoughts on “Rituals make-up pakket | + winactie

  1. Toffe winactie! Ik sla hem over omdat ik denk ik een te lichte huid heb voor de foundation, maar ik wens iedereen heel veel succes!

  2. Het ziet er allemaal heel mooi uit, de kleuren, swatches en de verpakking. Ik ben dol op Rituals, maar de make-up heb ik zelf nog nooit geprobeerd. Leuk dat het make-up pakket ook paars bevat, vind ik zelf een mooie kleur en zou mooi staan. Blauw groen oranje zou me niet goed staan bijvoorbeeld. Ik zou het zeker gaan gebruiken en dragen . leuk ook dat ik deze site en instagram heb ontdekt en de review die je hebt geschreven.

  3. Wauwwww! Wat een verwendooos zeg!:D Zelf heb ik alleen de douche/bodyproducten van rituals.. Echt heeeeerlijk. De make-up heb ik eerlijk gezegd nog nooit geprobeerd, ik ben wel heel erg benieuwd natuurlijk! Super dat je deze actie organiseert voor de lezers van je blog.
    Ik maak heel erg graag een kansje, superrr!
    Groetje & een fijne dag
    Ilsiee

Comments are closed.