Shoplog: Boozyshop, April 2016

Boozyshop shoplog april 2016

Boozyshop shoplog! Boozyshop is een prachtige webshop die meerdere merken aanbiedt op het gebied van beauty. Af en toe doe ik hier aankopen om mijn beauty stash aan te vullen. Deze keer kocht ik met name make-up sponges, maar ook een paar andere producten.

Boozyshop is een fijne webwinkel met over het algemeen een heel fijne en snelle service. Ze verkopen verschillende merken, als Real Techniques, MakeupRevolution, Morphe, Sleek en meer. Boozyshop heeft daarnaast een eigen merk, waarvan vooral de kwasten op dit moment erg populair zijn.

Boozyshop shoplog april 2016

Ik ben altijd erg tevreden over de levering en service van Boozyshop maar deze keer ging het toch niet helemaal goed. De Fanbrush die ik heb besteld zat op een manier verpakt dat de zijkanten van de fan dubbel had gevouwen. Doordat het lange tijd zo had gezet waren de uiteinden van die fanbrush dus helemaal gehoekt. Ik heb hierover gemaild met Boozyshop; zij vertelden me dat dit weg zou zijn als ik de kwast zou wassen. Helaas was dit niet het geval. Ik heb de brush nu een week in gebruik en de zijkanten staan nog steeds een beetje gehoekt.

Boozyshop Shoplog | April 2016

 • Boozy Cosmetics – Classic B15 Fan Brush €7,99
 • Boozy Cosmetics – Pro Makeup Sponge Soft €4,99
 • Boozy Cosmetics – Pro Makeup Sponge Firm €4,99
 • Real Techniques – Miracle Complexion Sponge €5,99
 • Milani Retractable Liquid Eyeliner – Blue €4,99
 • LA Girl Glide Gel Liner – Goldmine €4,99
 • Makeup Revolution Lipstick – Atomic Shade (Gekregen)

Van welke producten zou je een review willen zien?

Alvast een paar sfeer impressies:

Boozyshop shoplog april 2016 Boozyshop shoplog april 2016

Boozyshop shoplog april 2016

 

Voor beauty primeurs kun je me volgen op snapchat (essiness.nl). Daar laat ik mijn nieuwe aankopen altijd meteen zien, en zie je ook stukjes van mijn artikelen als eerste.

Voor primeurs met wat mooiere foto’s kun je me het beste op instagram (@essiness.nl) volgen.

Tot slot, als beauty liefhebber wil je deze winactie niet missen!

 

 

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

8 thoughts on “Shoplog: Boozyshop, April 2016

 1. Jammer dat die vorm er niet uitging. Heb je ze daar uiteindelijk nog over gemaild? Ik ben altijd heel tevreden over Boozyshop. Mooie aankoopjes, de spons vind ik ook zo fijn 😀

  1. Ze hebben me bericht, ze sturen me een nieuwe op 🙂
   Inderdaad goeie service hebben ze altijd! Ook leuk dat er zo’n persoonlijk kaartje bij zit.

  1. Die van RT heb ik inderdaad gekocht voor anderen, omdat ik m zelf zo fijn vond xD. Hij werkt wel wat anders dan de beautyblender (andere vorm en materiaal), maar hoor dat sommigen deze van RT zelfs fijner vinden!

 2. Ik heb in mijn winkelmandje ook al een aantal producten steken maar ben er nog niet aan toe gekomen om ze daadwerkelijk te gaan bestellen. Leuke producten!

Comments are closed.