Shoplog: KIKO maart 2016

Kiko shoplog maart 2016

Eind vorige maand ben ik bij KIKO langs geweest waar ik een aantal mooie make-up producten heb gekocht! Ik ging langs bij de KIKO op het station in Amsterdam. In deze shoplog zie je welke producten ik heb gekocht, inclusief swatches!

KIKO

KIKO Milano is de volledige naam van dit merk. Winkels van KIKO zijn gevestigd in de meeste grote steden in Nederland en ze hebben een webshop. KIKO verkoopt beauty producten met o.a. make-up en huidverzorging.

Kiko shoplog maart 2016

KIKO shoplog maart 2016:

  • LONG LASTING STICK, in 40
  • AUTOMATIC PRECISION eyeliner, in 701
  • AUTOMATIC PRECISION eyeliner, in 703
  • SMART lip pencil, in 701
  • SMART lip pencil, in 702

KIKO oogpotlood

De automatic precision eyeliners hebben een eyeliner die je eruit kunt ‘rollen’. Je hoeft dus niet de punt te slijpen! Daarbij hebben ze een smudger aan het andere uiteinde, om de eyeliner eventueel te kunnen blenden. Dit product is geschikt voor op de waterlijn én rondom het oog.

Van deze eyeliners heb ik een diep paarse en fel roze kleur gekocht, de 701 en 703.

De longlasting stick is een oogschaduw stick, in de vorm van een dikkige eyeliner met een 8 uur stay. Van deze stick heb ik een groene kleur gekocht, de 40.

gebruik:

Dergelijke oogpotloden gebruik ik om een wing te maken, als een eyeliner.

KIKO lipliners

Deze KIKO lippencils hebben beide een roze tint. De ene wat meer baby roze (701), met een kleine shimmer; de andere meer richting koraal (702). De pencils zijn echte lippotloden, die je na gebruik zult moeten slijpen.

Gebruik:

Lippotloden gebruik ik zelden op zichzelf. Ik lijn vaak over mijn lippenstift heen, of begin met het omlijnen met een lippotlood en breng daarna lipstick aan.

 

Ben je bekend met de producten van KIKO? En ken je de producten uit deze shoplog? Laat me weten hoe jij ze gebruikt en wat je er van vindt!

Shop primeurs? Volg mijn snapchat (essiness.nl) en instagram (@essiness.nl).

p.s. je kunt nog steeds meedoen met de Rituals Winactie! Kijk op deze pagina om mee te doen.

 

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 thoughts on “Shoplog: KIKO maart 2016

  1. Nu wil ik weer naar Kiko! Zo’n fijne winkel en nog nooit heeft een product van Kiko me teleurgesteld. Je hebt leuke spulletjes geshopt. Vooral de gekleurde eyeliners zien er interessant uit!

Comments are closed.