Get the look: Gekleurde eyeliner (KIKO)

Ooglook gekleurde eyeliner KIKO

Gekleurde eyeliner, ik ben er helemaal weg van. Ik vind het simpel, makkelijk en toch authentiek. Het kan je hele look letterlijk en figuurlijk een andere kleur geven. Als je eenmaal een beetje geoefend hebt kost het bijna geen tijd, en je hoeft er niet per se een basis voor te gebruiken (foundation e.d.). Vandaag deel ik maar liefst twee ooglooks met jullie: met de twee KIKO eyeliners die ik jullie een tijdje terug heb laten zien in de KIKO Shoplog.

Ooglook 1: Blauw paarse eyeliner

Ze zeggen dat bij een bepaalde kleur ogen bepaalde kleuren oogschaduws/liners passen. Ik mag daar altijd graag mee spelen: volgens mij hangt het ook van je huid af, de sfeer die je wilt creëren en je ogen zijn nooit helemaal 1 kleur.

De eerste ooglook van vandaag is dan ook 1 die niet per se goed bij mijn ogen zou moeten passen (groene ogen met een blauwe ooglook). Desondanks vind ik dit een heel fijne kleur, passend bij zowel een alledaagse look als een meer speciale.

Hoe breng je de eyeliner aan:

Gekleurde eyeliner kan je klein en simpel aanbrengen: een smal lijntje aan je bovenste wimperrand. Wil je het wat ruiger/heftiger: maak een wing en breid deze naar wens uit qua grootte.

Ik heb zelf het liefst een flinke wing, maar dat je nog wel een deel van mijn ooglid kunt zien als ik mijn ogen open heb.

Bij deze ooglook heb ik een dun lijntje aan mijn onderste wimperrand gemaakt met het wenkbrauw poeder dat ik hier ook voor mijn wenkbrauwen heb gebruikt.

gekleurde eyeliner ooglook KIKO

Ooglook 2: roze eyeliner

Deze tweede ooglook was voor mij een groot experiment. Ik draag eigenlijk nooit roze, en al helemaal niet in mijn make-up. Toch ben ik blij dat ik deze kleur heb aangeschaft, het is heel anders dan mijn andere make-up en oogt lekker fris.

Hoe breng je de eyeliner aan:

Bij deze kleur heb ik wel een dunne eyeliner aangebracht, voor extra definitie. Daarnaast heb ik net als bij de eerste ooglook een dun lijntje aan de onderste wimperrand gemaakt met wenkbrauw poeder. Doordat deze poeder erg natuurlijk is en assig, lijkt het erg natuurlijk. Tot slot heb ik hier aan de onderste waterlijn een wit oogpotloodje aangebracht.

De rest van mijn gezicht is in beide looks gelijk, behalve de lippenstift; deze is iets lichter in de tweede ooglook.

gekleurde eyeliner ooglook KIKO

Heb je vragen over deze ooglooks, laat het me weten! Naar welke kleur gaat jullie voorkeur uit?

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 thoughts on “Get the look: Gekleurde eyeliner (KIKO)

Comments are closed.