Get the Look: Zomer Collab

Zomerlook Collab Essiness Morphe

In de hoop dat binnenkort eindelijk de zomer komt hebben we met een paar meiden via Mariska een zomerlook collab gedaan. Super leuk en ik ben heel erg benieuwd, in dit artikel vind je mijn zomer make-up look, inclusief een compleet stappenplan voor de ogen.

Voor deze zomer make-up look heb ik voor de ogen gebruik gemaakt van het Morphe 35B 35 Color Glam palette

Zomer make-up: Ogen

Voor de ogen heb ik gebruik gemaakt van de volgende kleuren tinten (allemaal uit het Morphe palette):

 • Geel mat
 • Zalm-oranje mat
 • Groen mat
 • Mosgroen mat

Op de foto’s hieronder zie je alle stappen (in het begin ziet dit kleurenfestijn er een beetje vreemd uit, maar daar moet je even doorheen kijken for the time being. Het valt allemaal wel op z’n plaats in het eindresultaat!)

 1. Gele tint aanbrengen op je ooglid (niet helemaal tot in de hoeken en een beetje uitbreiden naar boven)
 2. Oranje tint aanbrengen in je crease en goed uitblenden naar boven
 3. Een mosgroene lijn trekken aan je wimperrand met een wing naar buiten en in je crease
 4. Met een fellere groen de buitenkant en binnenkant van je ooghoek inkleuren

Op de 5e en 6e foto staat het eindresultaat! Daar heb ik met een shimmer geel nog even de wimperrand in het midden van het ooglid aangestipt en de groene lijn ook aan de onderste wimperrand aangebracht.

Zomer make-up: lippen

Omdat de ooglook erg opvallend is met een scala aan kleuren is het voor je lippen fijn om een neutrale kleur en neutrale structuur te behouden. Op die manier spreken je ogen des te meer!

Voor de lippen heb ik een neutrale lipliner gebruikt: 05 lovely frappuccino van Essence. Vervolgens heb ik een een zacht oudroze lipgloss van Victoria’s Secret gebruikt.

Zomer make-up Collab Essiness Morphe

Zomer make-up: full face

De wenkbrauwen kun je naar smaak inkleuren met poeder, dipbrow of een potloodje. Ik vind het zelf wel mooi om dit nog af te maken met een gel en de wenkbrauwlijn strakker te maken d.m.v een beetje concealer aan de onderkant en met de gebruikte kwast ook aan de bovenkant even de lijn na te trekken.

Voor de foundation heb ik Lancôme gebruikt; de concealer is van L’oreal. Dit heb ik afgepoederd met een transparante poeder. Als bronzer/contour trek je eerst een strakke lijn (met een assige kleur, zoals veel wenkbrauw poeders). Dit blend je uit met een matte bronzer (ik heb een MAC compressed powder in dark). Daarnaast breng ik dit aan bij mijn haargens, om iets meer diepte te creëren. Als blush heb ik een koraal kleur gebruikt, omdat dit overeenkomt met de oranje kleur in de ogen. Deze blush zet ik enkel aan op de bol van mijn wang en blend dit een beetje uit naar de bronzer toe. De Highlighter is MAC Soft & Gentle. Deze breng ik aan op mijn jukbeenderen en dan met name richting de haargrens. Daarin maak ik een hoek naar de wenkbrauw. Tot slot breng ik een beetje aan beetje highlighter aan op het puntje van m’n neus en net boven het midden van m’n lippen.

Tadaa! Dit is dan je zomer make-up look!

Ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden en vergeet vooral de looks van de andere meiden niet te bekijken!

 

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 thoughts on “Get the Look: Zomer Collab

  1. Jaa hij is heel mooi! Maandag komt er een artikel met swatches van online 🙂

   Ze zijn iets van 20/25 euro geloof ik, dus ook prima te betalen

 1. Soft & Gentle is zo mooi! Zo leuk om nog uitgebreid over je look te kunnen lezen 😀 En super dat je hebt meegedaan met de samenwerking! Knappe dame en mooi resultaat!

Comments are closed.