Shoplog: Boozyshop juli 2016

Boozyshop shoplog juli 2016

Afgelopen maand plaatste ik weer een bestelling bij Boozyshop. Er was sale, dus ik kon het niet laten. Vandaag laat ik je zien wat ik heb gekocht: een shoplog van boozyshop juli 2016. Van een aantal producten zal ook een apart artikel komen, van de anderen laat ik je in het artikel van vandaag kort weten hoe ze mij bevallen.

Boozyshop Shoplog Juli 2016

Boozyshop is een internetbased make-up winkel, waar je van alles kunt kopen. Ze hebben een heel mooi kwasten assortiment, maar verkopen ook heel veel andere make-up producten. De meeste producten zijn erg goed te betalen, dus af en toe bestel ik een aantal nieuwe producten om uit te proberen.

Boozyshop shoplog juli 2016

Boozyshop bestelling

In de huidige bestelling kocht ik een paar nieuwe make-up kwasten uit de classic lijn, maar ook één van make-up revolution. Daarnaast kocht ik een bronzer van Milani – de Bronzer XL all over glow. Ook was het tijd om een brush cleaner aan te schaffen. Dit is een handige tool bij het wassen van je make-up kwasten.

Milani Bronzer

Ik zie vaker bij beautybloggers en mua op instagram het merk Milani voorbij komen, maar had er zelf nog nooit iets van gebruikt. Ik was nog steeds op zoek naar een fijne bronzer, dus besloot deze van Milani te bestellen. De Milani bronzer XL all over glow. Er zitten twee tinten bronzer in, een lichtere en donkere – maar over het algemeen is de bronzer vrij licht. Erg geschikt voor de lichtere huidskleuren dus. De bronzer is niet meer te krijgen via Boozyshop, maar was in de sale ongeveer 8 euro.

Milani Bronzer

Makeup kwasten

Van de kwasten bestelde ik een aantal uit de classic lijn:

  • classic A03 Smudge (1,75 in de sale)
  • classic B12 Small Contour (2,99 in de sale)
  • classic A07 Large Shader (1,75 in de sale)
  • classic A02 Tapered Blending (1,99 in de sale)
  • classic A01 Blending Brush (2,25 in de sale)

Van deze kwasten ga ik geen review schrijven omdat het allemaal losse kwasten zijn en niet een gehele set. Over het algemeen vind ik deze kwasten een stuk minder fijn dan de Rose Golden Jewelry set.. Ook in vergelijking met mijn Zoeva kwasten en andere favorieten, zijn deze classic kwasten van Boozyshop een stuk minder fijn. Al moet ik toegeven dat voor deze prijs de kwasten echt wel de moeite waard zijn. Wil je dus echt budget kwasten en toch kwaliteit, dan zou ik zeker deze aanschaffen. Al zou ik je eerder aanraden voor de Rose Golden Jewelry set, of een van de andere sets of merken te gaan.

Naast de kwasten van Boozy Cosmetics kocht ik ook een kwast van Makeup Revolution. Ook een merk dat ik veel voorbij zie komen maar zelf eigenlijk nooit gebruik. Ik kocht de Ultra metals E301 Pointed Crease Eyeshadow Brush. Een hele naam, maar hij doet deze lengte geen eer aan. Het is een van de minste kwasten die ik in m’n stash heb. En voor 6 euro kun je dus beter een andere kwast kopen.


Boozyshop shoplog juli 2016 boozyshop kwasten

Boozy Cosmetics Pro Brush Cleaner

Tot slot kocht ik een handige tool waar ik al een tijdje naar op zoek was, maar op de een of andere manier telkens vergat mee te bestellen. Bij deze bestelling heb ik eraan gedacht en daar ben ik heel blij mee! Ik zal een artikel schrijven over hoe ik mijn kwasten schoonmaak, waarin ik deze cleaner ook zal beschrijven.

Boozyshop shoplog juli 2016 boozycosmetics pro brush cleaner

 

 

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 thoughts on “Shoplog: Boozyshop juli 2016

Comments are closed.