Review: Morphe 35B 35 Color Glam palette

Morphe 35B 35 Color Glam palette

Het Morphe 35B 35 Color Glam palette. Een palette met 35 oogschaduw tinten, in felle kleuren. Morphe Brushes is een merk dat naast de brushes (make-up kwasten) ook make-up producten verkoopt. Een van de meest bekende producten zijn hun palettes. Ze zijn betaalbaar, groot en hebben een goede pigmentatie. In dit artikel zie je de swatches van het Morphe 35B 35 Color Glam palette.

Sommige kleuren zijn wat droger dan andere tinten. De ene is meer droog, de ander echt wat vetter. Qua pigmentatie en blenden maakt dat dus ook verschil. Het palette is te koop bij verkooppunten van Morphe, zoals Boozyshop, The Makeup Spot en Beauty Bay.

Swatches Morphe 35B 35 Color Glam palette

Morphe palette felle kleuren

De kleuren zijn geswatcht van boven naar onder, van de linker rij naar de rechter rij.

Morphe swatches Morphe 35B 35 Color Glam palette swatches Morphe palette swatches Morphe 35B 35 Color Glam palette swatches Morphe palette swatches Morphe 35B 35 Color Glam palette swatches Morphe 35B 35 Color Glam palette swatches

Kwaliteit van de oogschaduws

Zoals je in de swatches kunt zien verschillen de oogschaduws enorm. De mattere tinten zijn erg krijt-achtig (chalky) terwijl de shimmer oogschaduws meer boterig (buttery) zijn. Daarnaast is er een verschil in de mate van gepigmenteerd-heid. Sommige tinten zijn enorm gepigmenteerd en anderen moet je echt even je best voor doen voordat je er een mooi effect mee krijgt. Houd er rekening mee dat dat deze verschillen effect hebben op het aanbrengen en blenden bij het maken van je look.

Looks met dit color glam Morphe palette

  • Zomerlook 2016
  • Over twee weken komt de tweede look online. De link zal ik dan hier posten

Ken je dit palette en wat vind je ervan?

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

2 thoughts on “Review: Morphe 35B 35 Color Glam palette

  1. Goede review!! Dit palette staat op mijn wishlist! Ben benieuwd naar je tweede look, alleen jammer dat de kwaliteit niet bij elke pan het zelfde is!

Comments are closed.