Shoplog: Dit is Waar juli 2016

Shoplog dit is waar juli 2016

Dit is Waar, een super schattig en lief winkeltje met vestigingen door heel Nederland. Zelfs in Groningen zit een winkel en ze hebben een webshop! Ze verkopen er allerlei ‘groene’ en ‘fair’ producten, en bovenal heel leuke en mooie producten.

Ik loop er eigenlijk altijd wel even naar binnen als ik er langs kom, en koop er ook een aantal vaste producten. Vandaag laat ik je de shoplog zien van juli 2016.

Dit is Waar

Je herkent de winkel aan het logo: WAAR. Je kunt er van alles kopen, van planten tot boeken, chocolade tot notitieblokken, kaarsen tot wasmiddel en van kaartjes tot lunchzakjes. Je kunt er dus voor van alles terecht met als rode draad fair en natuurlijk.

Zo zijn de planten die ze verkopen van die lucht zuiverende planten, is het eten fair trade en vaak biologisch, verkopen ze natuurlijk wasmiddel en klei, en hebben ze zelfs natuurlijke geurstokjes!

Al onze producten zijn op een of andere manier duurzaam geproduceerd. Fairtrade, biologisch, ecologisch, recycled of gemaakt in sociale werkplaatsen. We besteden veel aandacht aan het design van ons assortiment. En koop je een cadeau bij WAAR dan pakken we ’t altijd prachtig voor je in. — ditiswaar.nl

Voor een algeheel beeld moet je er echt zelf een keer langsgaan.

Shoplog Dit is Waar

Juli 2016

Ik koop nooit heel veel tegelijk bij WAAR, maar wilde dit toch even aan jullie laten zien om een klein beeld te kunnen schetsen van wat WAAR aanbiedt.

Ik kocht er bijvoorbeeld deze kaartjes, van kleine-dingen.

Shoplog dit is waar juli 2016

Ik vond de kleuren en design van deze kaartjes zo mooi! En dan die quotes, prachtig.

Shoplog dit is waar juli 2016

Ook koop ik bij WAAR mijn Ghassoul klei, voor 4,95.

Shoplog dit is waar juli 2016

Tot slot verkoopt WAAR een enorm scala aan chocolade, en kan ik het nooit laten er een mee te nemen. Dit keer de bekende limited edition dat nu in het reguliere assortiment zit van Tony’s Chocolonely: de Popcorn Discodip! JUMMMMM.

Shoplog dit is waar juli 2016

Kende je deze winkel al? Ik ben erg benieuwd wat je er koopt!

 

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 thoughts on “Shoplog: Dit is Waar juli 2016

Comments are closed.