Get the Look: Morphe Color Glam Ooglook

Morphe Color Glam palette look

Een kleurrijke ooglook met het Morphe 35B 35 Color Glam palette. Ik laat je alle stappen zien van deze morphe ooglook, zodat je het makkelijk na kunt maken of naar smaak kan aanpassen.

Morphe 35B 35 Color Glam palette

Dit palette van Morphe is heel kleurrijk en heeft een goede pigmentatie. Over dit palette van Morphe schreef ik eerder al een review, en maakte ik een complete zomerlook voor een collab met andere make-up meiden. Vandaag dus een complete – wel heftige (!) – ooglook.

De morphe ooglook in 4 stappen:

  1. Breng een warme, lichte tint aan in je buitenste ooghoek en blend die uit naar het midden van je ooglid, naar het midden van je crease en aan de onderkant ook tot aan het midden van je oog.
  2. Breng een koelere en donkerdere tint aan op dezelfde manier, maar blijf net binnen je eerst aangebrachte oogschaduw.
  3. Breng nu een felle kleur aan op je ooglid. Hiervoor is het ’t handigst om een precieze kwast te gebruiken en de uitlijning precies te tekenen. Deze felle oogschaduw breng je vanaf het midden van je ooglid aan tot je binnenste ooghoek. Doe dit niet op enkel je ooglid, maar breidt het iets uit naar boven. Op die manier vergroot je je ooglid. Daarnaast trek je de lijn aan de bovenkant iets verder door richting je ooghoek, maar niet té ver!
  4. Over de zojuist aangebrachte oogschaduw breng je nu een shimmer variant aan. Maar als je het matte mooier vindt, kun je het ook bij stap 3 laten. Deze shimmer breng je ook aan de onderkant van je oog aan, langs je onderste wimperrand. Weer tot aan het midden van je oog.Tot slot breng je een wing eyeliner aan – dit maakt je ooglook helemaal af.
  5. Verder doe je natuurlijk de rest van je gezicht en ogen, zoals foundation en wenkbrauwen.

De complete ooglook

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

One thought on “Get the Look: Morphe Color Glam Ooglook

Comments are closed.