Sieraden met edelsteen van Lotus Mermaid

Lotus Mermaid edelsteen sieraden

Een tijdje geleden ontmoette ik Nalin van Lotus Mermaid, op een bloggersmeeting. Ik was toen al onder de indruk van haar sieraden, maar ik wilde graag een sieraad met rozenkwarts en die had ze op dat moment helaas niet. Uiteindelijk heeft ze speciaal een voor mij gemaakt (zo lief!). Maar de rozenkwarts ketting is niet het enige dat ik bij haar bestelde.

Lotus Mermaid edelsteen sieraden

Lotus Mermaid

Met Lotus Mermaid heeft Nalin een super mooi bedrijfje waarvoor ze haar eigen sieraden maakt. Deze sieraden zijn allemaal met liefde en met de hand gemaakt. Daarmee is elk sieraad uniek en echt een product vanuit Nalin zelf. Dit maakt dat haar sieraden niet alleen bijzonder zijn vanwege de producten die ze gebruikt maar ook vanwege de eigenheid van de sieraden.

Daarnaast heeft ze echt een heel goede service. Nalin heeft alles super snel opgestuurd en er zat een super lief kaartje bij!

Lotus Mermaid edelsteen sieraden

Rozenkwarts ketting

De rozenkwarts is de steen van de stier. Zacht en vol liefde. Dit is dan ook een heerlijke steen om bij je te dragen, of gewoon vast te houden.

De ketting is gemaakt van Mala kralen. Deze worden van oudsher gebruikt als gebedskralen in een ketting voor gebeden. De kralen zijn zacht en voelen erg prettig om je nek.

Door de producten waarmee de ketting is opgebouwd, is de ketting erg fijn om te dragen. Het maakt een zacht geluid en voelt zacht op je huid.

Lotus Mermaid edelsteen sieraden rozenkwarts ketting

Oorbellen met edelsteen

Naast de ketting bestelde ik twee paar oorbellen, van amethist en chrysocolla.

Lotus Mermaid edelsteen sieraden

Lotus Mermaid edelsteen sieraden

Naast oorbellen en kettingen maakt Nalin ook armbanden en flesjes. Als je benieuwd bent, kijk dan even op haar webshop.

 

Pin on PinterestShare on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someone

4 thoughts on “Sieraden met edelsteen van Lotus Mermaid

Comments are closed.