Disclaimer

Content

Alles wat ik schrijf op deze website zijn meningen en onderwerpen waar ik zelf volledig achter sta en ik schrijf de artikelen met zorg en beleid. Desondanks kan het zijn dat je informatie op de website vindt dat onvolledig of onjuist is. Dit is nooit helemaal te voorkomen, alle rechten zijn dan ook voorbehouden.

Alle inhoud is © essiness.nl, zelf geschreven met eigen foto’s en eigen bewerkingen. Wanneer ik content van anderen gebruik, is dat aangegeven. Het mis- of gebruiken van mijn tekst of foto’s, of je voordoen als mij op internet is niet lief. Wanneer je mijn content gebruikt, link dit dan duidelijk naar essiness.nl, bedankt!

essiness.nl is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is door het gebruik van essiness.nl. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen of gelinkt wordt.

De inhoud die op elk moment op essiness.nl staat, is aan verandering onderhevig. Dit betekent dat de content op elk gewenst moment en zonder enige vorm van aankondiging kan worden veranderd door de auteur.

Reviews

Samenwerkingen vind ik super leuk en ik vind het heerlijk om nieuwe producten uit te proberen en te delen met jullie. Om volledige transparantie te bieden voor mijn lezers, staat er bij elk artikel over producten of diensten die mij geschonken zijn een apart regeltje waaruit dat blijkt. De inhoud van deze artikelen bevat altijd mijn eigen mening, waar ik achter sta.

Reageren

Het staat iedereen vrij om op de artikelen te reageren. Sterker nog: ik vind het erg leuk als je dat doet! Echter, ik ben niet verantwoordelijk voor dat wat bezoekers schrijven. Daarnaast zul je je moeten houden aan enkele – heel normale en fijne – voorwaarden wanneer je een reactie plaatst. Om nare ervaringen te voorkomen kan het zijn dat ik reacties die niet voldoen aan de voorwaarden van mijn blog verwijder.

Voorwaarden

  • De content die je plaats is van jou
  • De content is weergegeven in gewone tekst, zonder computercode
  • De content bevat geen reclame of spam.
  • De content is lief (bevat geen racistische, discriminerende of anderszins beledigende tekst)

Vragen? Voor meer informatie kun je mij mailen: info [at] essiness [punt] nl