Over essiness

Oprichting

essiness.nl is opgericht door mij – Esther – in januari 2016. Hiervoor heb ik een tijdje aan apart instagram account gehad, om mijn makeup looks op te plaatsen. Dit was echter geen succes omdat ik het account niet goed bijhield. Het in en uitloggen om te switchen van account was niet voor mij weggelegd. Daarna ben ik een blog gestart, op een wordpress account. De naam hiervan bestond uit mijn voor- en achternaam. Ik heb essiness.nl opgericht omdat ik mijn blog graag onder een eigen domein wilde zetten en de naam van mijn blog origineler maken, en zonder mijn achternaam. Hieruit is essiness.nl ontstaan. Het begin van essiness bestaat voor een gedeelte uit content dat reeds was geschreven voor artikelen van mijn wordpress account, maar geen enkel artikel is zo overgenomen.

Onderwerpen

Op essiness.nl vind je artikelen over beauty (cosmetica), makeup, gezond en ongezond eten, natuurlijke producten en ideeën, reizen, inspiratie en persoonlijke artikelen. Ik deel op essiness.nl reviews, shoplogs, favorieten, recepten, boodschappen, meningen, ervaringen en foto’s. Dit doe ik op een wijze die bij mij en mijn visie past. Voor een algeheel beeld kun je het best een kijkje nemen op de homepage. Je vindt daar verschillende categorieën in het menu, binnen deze categorieën vind je de artikelen; vergeet niet te reageren, daar word ik blij van!

Design

Het design van essiness.nl is gebaseerd op een thema van Hipster Theme. Hipster Theme maakt erg mooie minimal thema’s, met een goede service en duidelijke code. Het thema dat ik heb gekocht heet Irony. Het design hiervan heb ik door middel code en plugins zelf naar mijn eigen smaak en huisstijl aangepast. Voor vragen over mijn design of over Hipster Theme kun je me altijd mailen. Zie hiervoor het contactformulier.