Over Esther

Hallo!

Ik ben Esther, een 24 jarige studente Klinische Psychologie en Taal en Cognitie. Naast gedreven student ben ik een enorme fan van makeup en cosmetica, en grote liefhebber van de natuur. Ik houd van bomen, stranden, dieren, en alles wat de natuur ons geeft.

Bij make-up ga ik voor de goede en degelijke producten. In sommige gevallen zijn dat producten van high-end merken, in andere gevallen de meer budget – low-end – merken. Soms betekent dit dat ik vrij veel geld uitgeef aan iets, maar ik heb zeker ook goedkope producten in mijn make-up stash. Ik ben ook niet het type die een hele collectie koopt om het te proberen. Natuurlijk houd ik de nieuwe collecties bij, maar ik maak in de winkel of online een inschatting welke producten ik fijn zal vinden en koop dat.

Van huidverzorgingsproducten probeer ik te experimenteren met natuurlijke ingrediënten en producten. Daardoor kan het soms zijn dat ik niet kies voor een high-end merk, maar spulletjes haal bij een natuurwinkel. Toch is het niet zo dat ik enkel natuurlijke middelen gebruik. Ik ben nog altijd een liefhebber van cosmetica en experimenteer ook graag met producten (natuurlijk en echt cosmetisch).

De focus in mijn leven op natuur, acceptatie en mindfulness karakteriseert mij, mijn werkwijze en mijn leven. Ik ben hier vrijwel dagelijks mee bezig. Naast mijn werk en studie word ik geïnspireerd door de boeken die ik lees, de gesprekken die ik voer en de cursussen die ik volg. De natuur laat ik vooral op mij inwerken tijdens wandelingen en reizen en sinds kort ook door het maken van foto’s.

Deze website geeft mij de mogelijkheid om al mijn gedachtes en ideeën uit te werken en op te schrijven. Mijn beauty experimenten kan ik hier kwijt en mijn ervaringen met producten kan ik met jullie delen. Daarbij hoop ik dat wat ik tot nu toe heb geleerd – over het maken van keuzes, het najagen van je dromen en het bewust stilstaan – op een manier te kunnen integreren in mijn website zodat anderen er wellicht iets uit kunnen halen, en we nog meer van elkaar kunnen leren en ervaren ((Lees hier over mijn website)).

Dus sta stil, en reageer vooral op alles wat je leest – of het nu opmerkingen zijn, eigen ervaringen of iets anders! Ik vind het namelijk super leuk om jullie ideeën te horen over dat wat en waarover ik schrijf.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op, of laat een reactie achter. Wil je samenwerken? Kijk dan hier!

Liefs, Esther